Samenstelling

Alt

1. HET NEMEN VAN DE MAAT!

Perfect gemaakt voor jouw maten en stijl! Met 105 mogelijke aanpassingen in het basis patroon van het kostuum en 48 voor de hemden! Wij nemen zorgvuldig jouw maten, deze worden dan doorgestuurd naar onze atelier waar jouw maatpak/hemd perfect wordt vervaardigd.


2. SELECTEER JOUW STOF

Wij geven jou de keuze uit een uitgebreid assortiment van modellen en kleuren, van klassieke wol tot ongebruikelijke mengsels van zijde, hennep of kasjmier. klik hier voor enkele voorbeelden

Alt

Alt

3. DESIGNOPTIES

Als jij het kan dromen, dan kunnen wij het maken….

Uit smalle of brede piek of inkeping revers, van half canvas tot een volledig handgemaakte constructie, en diverse knopen en zakken, fancy voeringen en meer, onze uitgebreide waaier van desingoptions geeft jou de mogelijkheid om zelf jouw CustomMade outfit samen te stellen.

Of je kiest om de datum van jouw huwelijk te gebruiken, de naam van jouw geliefde of een andere slogan die jouw reis naar het altaar begeleid. Een monogram is een leuke manier om deze speciale dag nog meer onvergetelijk te maken.
Mogelijk locaties zijn de binnenvoering van de vest of de kraag op het hemd kan dit op de onderkant van de kraag of de manchet.

klik hier voor enkele voorbeelden


4. BESTELLING

Ready, set, go!
Voordat je het weet is jouw keuze gemaakt en het productieproces opgestart!
Ongeveer vijf weken na de bestelling, nodigen we jou weer uit om het afgewerkte kostuum te passen en een laatste controle te doen. Eventuele aanpassingen worden indien nodig in onze eigen atelier uitgevoerd.

Alt

Ben je overtuigd van onze werkwijze?

contacteer ons!